Тиквено брашно

 
Последни от Здравословно хранене
  • Едно решение за всички състояния на кожата
  • Върнете часовника: 6 крайно полезни навика за безупречна кожа
  • 10 години по-млада
  • 5 супер храни с отрицателни калории: най-доброто и най-колоритното за вашата здравословна диета
  • Есенен детокс: консумирай задължително за зима без болести
  • Тиквеното брашно е натурален продукт, произведен от обезмаслено белено тиквено семе по специална технология с високо съдържание на растителни протеини. Тиквеното брашно е полезна и ценна храна, богата на витамини и минерали и с ниско съдържание на мазнини. Има изключително високо съдържание на растителни протеини.

    Консумацията на тиквено брашно е безценна за нашето здраве. Тиквеното брашно притежава благотворните свойства на тиквеното семе, от което се прави. Съдържа редица минерали като желязо, магнезий, фосфор, цинк, манган и др., които са есенциални за човешкия организъм. Има  оздравителен ефект при проблеми с уринирането и инфекции в отделителната система.

    Тиквеното брашно е подходящо за приготвяне не нетрадиционни хлябове, бисквити и други печива. То може да се използва като добавка към различни салати, сирена, сосове, супи, както и за панировка на месо, риба и зеленчуци.

     

    За въпроси или консултации, свържете се с нас.