С вкус към живота

 
Последни от Диети
 • 5 супер храни с отрицателни калории: най-доброто и най-колоритното за вашата здравословна диета
 • Супер храни и вкусове за уелнес и дълголетие и моите чудесни 69 рецепти с тях
 • За захарта и други демони
 • Кои са най-добрите храни за кожа гладка като коприна
 • Какво НЕ знаете за готвенето на пара
 • Днес сме наясно колко е важно здравословното хранене, осигуряващо жива енергия.

   

  Как, обаче да постъпим, за да се измъкнем от лабиринта на противоречивата информация, често пъти плод на обвързаността на част от специалистите в областта на храненето с мултинационалните компании от хранително-вкусовата промишленост, или пък обременена с твърде много технически характеристики ( изчисляване на калории, процентно съдържание на протеини, мазнини, въглехидрати, минерали и витамини )?

   

  Някои течения в тази област ни препоръчват оскъдни по съдържание чинии, квалифицирайки ги като диетични блюда, които изглеждат толкова потискащо, че е направо невъзможно да поддържаме подобна диета, освен ако не искаме да изгубим желанието си да се храним и да се радваме на живота!

   

  Същото важи и за някои диети за намаляване на теглото – те са диктат, да бъдем слаби като анорексичните манекенки, които дефилират по страниците на женските списания. Само че, кой би могъл да оцелее, като яде ежедневно само едно варено яйце и няколко листа салата без никакви подправки, или кофичка кисело мляко с 0% мазнини и една ябълка?

   

  Това, което е важно за мен, е да ви накарам да осъзнаете колко е важна ролята на храненето за здравето и как най-пълноценно можете да се възползвате от някои позабравени храни и рецепти, за да може удоволствието от яденето и здравето отново да станат едно цяло.

   

  За въпроси или консултации, свържете се с нас.