Благотворното въздействие на биохраните

 
Последни от Детоксикация
 • Едно решение за всички състояния на кожата
 • Върнете часовника: 6 крайно полезни навика за безупречна кожа
 • 5 супер храни с отрицателни калории: най-доброто и най-колоритното за вашата здравословна диета
 • Есенен детокс: консумирай задължително за зима без болести
 • Супер храни и вкусове за уелнес и дълголетие и моите чудесни 69 рецепти с тях
 • Биопродуктите представляват продукти на земеделието или животновъдството, при чието производство не са използвани изкуствено синтезирани химически вещества.

   

  БИО – трите основни принципа

   

  УВАЖЕНИЕ КЪМ ЗЕМЯТА: ротация на културите, забрана да се използват синтезирани по изкуствен път химически вещества, ползване само на биологично чисти семена за посев и разсад, приспособени към климата и местността.

   

  УВАЖЕНИЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ: те трябва да се отглеждат само с биохрани и да се лекуват само по начин, който е съвместим с този вид хранене, за да не се обременява човешкия организъм постоянно с по-големи или по-малки дози антибиотици и хормони, които иначе животните поглъщат с храната.
  Трябва да им се осигурява по-голямо пространство и повече време, за да израстат нормално за разлика от животните и птиците, отглеждани по общоприетия начин, които са натъпкани с хормони на растежа.

   

  УВАЖЕНИЕ КЪМ ПОТРЕБИТЕЛЯ: това означава да се продават здравословни храни под контрола на закона.
  Многобройните анализи, направени в различни лаборатории, сочат, че в биопродуктите съдърванието на токсини е много ниско, почти нулево и че в тях има по-голямо количество хранителни вещества.

   

  За въпроси или консултации, свържете се с нас.