Безценна програма за цялостна трансформация

 
Последни от Диети
 • 5 супер храни с отрицателни калории: най-доброто и най-колоритното за вашата здравословна диета
 • Супер храни и вкусове за уелнес и дълголетие и моите чудесни 69 рецепти с тях
 • За захарта и други демони
 • Кои са най-добрите храни за кожа гладка като коприна
 • Какво НЕ знаете за готвенето на пара
 • Ключова дума в този подход е гъвкавост и свобода на избор.

   

  Във „Внасяне на промяна в начина на живот“ вие ще разчупите стари, добре утвърдени и често обусловени навици и постепенно ще възпитате на тяхно място по-добри хранителни навици.

   

  Знам колко обезсърчително може да звучи за клиента „промяна на начина на живот“, особено ако трябва да бъде промяна през целия живот.

  Основна теза в моята програма е да се поставят краткосрочни цели и предприемат малки стъпки, които да се изминават една по една.

  Винаги съветвам клиентите да го приемат „спокойно“.

   

  Няма да ги затрупвам с тонове информация и правила, което само ще доведе до производство на допълнително адреналин, а адреналинът изисква енергия.

  Това ще ги стресира и ще започнат да ядат повече още преди да са започнали програмата.

   

  В моите програми са дадени насоки, които позволят на клиентите да създадат собствен план за хранене, който да отговаря на техния начин на живот.

  Предимството на този подход е, че клиентът се чувства контролиращ.

   

  В ситуация, независимо дали е в магазина, супермаркета или ресторанта, ще знае как да избира по-здравословни и диетични опциите.

  След като направи тази програма, клиентът ще е установил в съзнанието си знанията, с които ще може инстинктивно да прави „информиран“ избор.

   

  Не е необходимо непрекъснато да се следва някакъв фиксиран план – ще упражнявате собствената си свободна воля и ще избирате според общите указанията.

   

  Този подход показва на клиента или на индивида как да поеме контрол върху теглото си и в крайна сметка да поеме контрол и отговорност за собственото си здраве.

   

  За въпроси или консултации, свържете се с нас.