Салата спанак, козе сирене и орехи

 
Последни от Рецепти
  • Зелено газпачо със зехтин и любов
  • Имате нужда от малко вдъхновение в кухнята?
  • Супер храни и вкусове и моите чудесни рецепти с тях
  • Елда с тофу и сушени домати
  • Върнете теглото си в граници
  • 250 грама бейби спанак
    50 грама рукола
    1/4 чаша натрошено козе сирене
    20 грама черни стафиди
    30 грама едро натрошени орехи
    2-3 лъжици зехтин
    1 лъжица ябълков оцет
    хималайска сол

    Първо се приготвя дресинг от зехтина, стафидите и ябълковия оцет, може да престои до 30 минути при стайна температура. Дресингът се изсипва на дъното на салатна купа, добавят се накъсания спанак, руколата, козето сирене и орехите. Миксът се разбърква добре и  се подправя със сол и черен пипер на вкус.

     

    За въпроси или консултации, свържете се с нас.