Нискокалорична салата с леща, рукола и магданоз

 
Последни от Рецепти
  • Зелено газпачо със зехтин и любов
  • Имате нужда от малко вдъхновение в кухнята?
  • Супер храни и вкусове и моите чудесни рецепти с тях
  • Елда с тофу и сушени домати
  • Върнете теглото си в граници
  • 1/2 пакет леща
    ½ пакет рукола
    ½ връзка магданоз
    няколко пера зелен лук
    1-2 лъжици зехтин
    1-2 лъжици винен оцет
    хималайска сол
    черен пипер по желание

    Лещата се сварява и внимателно се отцежда. Ако се ползва консервирана, е добре да се измие от солта на течаща вода.

    Готовата за консумация леща се смесва с руколата, нарязания на ситно магданоз и зеления лук. Подправя се със зехтин, оцет, сол и черен пипер на вкус. Поръсва се с настърган пармезан по желание.

     

    За въпроси или консултации, свържете се с нас.