Задушена сьомга с бяло вино

 
Последни от Рецепти
  • Зелено газпачо със зехтин и любов
  • Имате нужда от малко вдъхновение в кухнята?
  • Супер храни и вкусове и моите чудесни рецепти с тях
  • Елда с тофу и сушени домати
  • Върнете теглото си в граници
  • Продукти:

    котлет или филе от сьомга (около 200 г)

    1/2 чаша бяло сухо вино

    1 супена лъжица зехтин или друго масло по избор

    копър

    мащерка

    хималайска сол

    млян черен пипер

    лимонов сок за поръсване

    В съд с капак рибата се задушава заедно с виното, зехтина, мащерката и копъра около 6-10 минути. Изважда се и се поръсва със сол, черен пипер, пресен копър и лимон. Сервира се върху канапе от марулеви листа, рукола и задушени моркови.

     

    За въпроси или консултации, свържете се с нас.