10 хитрини за натурална красота

 
Последни от Mаски за лице
 • Едно решение за всички състояния на кожата
 • Кои са най-добрите храни за кожа гладка като коприна
 • По-ценна от злато
 • Детокс на лицето
 • Куркума за подмладяване
 • 1. Намачкайте банани заедно с кисело мляко и след това нанесете върху лицето си. Измийте след 20 минути. Това прави кожата по-гладка и мека.

  2. Разбъркайте куркума на прах с мляко и нанесете върху лицето. Тази маска  изравнява тена и спомага за намаляване на окосмяването по лицето. Почистете лицето с добър пилинг продукт и след това измийте със студена вода.

  3. Смесете овесена каша заедно с извара и доматен сок и нанесете върху лицето. Дръжте го в продължение на 20 минути и след това ги измийте със студена вода. Той помага за изравняване на тена и изсветлява кожата.

  4. Нанесете нарязани сурови картофи по лицето. Намалява петна и други белези.

  5. Сокът от краставица е отличен помощник в борбата със стареенето. Прилагането на сок от краставица на лицето стяга порите. Кожата е по-стегната и еластична.

  6. Прилагането на куркума на прах заедно със сок от лайм изсветлява тена. Сокът от лайм е естествена белина.

  7. Сухи портокалови кори, смесени с извара помагат за намаляване на следи от пъпки и други белези. Измийте маската след 15 минути със студена вода.

  8. Медът прави кожата сияйна, мека и гладка. Изглажда бръчките.

  9. Цитрусовите маски за лице са отлични за мазна кожа. Налагайте лицето с портокал или грейпфрут за 15 минути и изплакнете със студена вода.

  10. Триенето на кубчета лед по лицето стяга порите и увеличава кръвообращението.

   

  За въпроси или консултации, свържете се с нас.