Най-бързият и ефективен начин да се сдобием с 6 Pack Abs

 
Последни от Фитнес
 • 5 супер храни с отрицателни калории: най-доброто и най-колоритното за вашата здравословна диета
 • Есенен детокс: консумирай задължително за зима без болести
 • Какво се случва ако имате недостиг на магнезий
 • Зелено газпачо със зехтин и любов
 • Моята най-успешна нисковъглехидратна диета
 • Противно на общоприетото схващане, правенето на коремни преси преди лягане не е начин да се оформят и отличат коремните мускули. Не е възможно и да забележим намаляване на мазнини. За да стопим мазнините около талията, трябва да намалим общия процент телесни мазнини чрез диета и упражнения.
  Комбинирането на силови и аеробни тренировки със здравословна диета ще помогне бързо да изгорим нежеланите мазнини и стегнем коремните мускули.

  Стъпка 1
  Провеждаме силови тренировки четири дни в седмицата, за да изградим мускули и ускорим метаболизма си. Например, тренирачме крака в понеделник, бицепс, трицепс и рамене във вторник, гърди и гръб в четвъртък и в петък корем. В една и съща тренировка трябва да работим за противоположни мускулни групи като включваме напади, клекове, лицеви опори, набирания и кофички. Изпълняваме четири сета с 10- 12 повторения на всяко упражнение.

  Стъпка 2
  Тренираме корема три пъти седмично като включваме упражнения, които стимулират косите и правите коремни мускули. Например, правим последователно коремни преси, повдигане на крака от лег, непълни коремни преси, колело и V преси по 4 сесии от 25 повторения. Включваме планк – поддържане телесното тегло върху лактите в повдигната позиция в продължение на 60 секунди.

  Стъпка 3
  4 дена в седмицата извършваме кардио тренировка по 45 минути, без значение дали на пътеката във фитнеса или джогинг на открито. Можем да разнообразим кардио сесиите с включване в група по зумба, кикбокс, степ аеробик или кангоджъмпс.

  Стъпка 4
  Прочистваме хранителните си навиц. Изключваме преработени храни, които съдържат големи количества натрий, мазнини и химически консерванти и водят до увеличаване на теглото. Избираме за ядене естествени, непреработени храни – плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, бяло месо, морски дарове, риба, яйца и здравословни мазнини като зехтин, семена, ядки, авокадо, сьомга и ленено масло.

  Стъпка 5
  Хапваме на всеки три часа, за да ускорим метаболизма си. Когато правим 5 малки хранения на ден вместо 3 големи, горим повече калории за храносмилане. Пропускането на хранене кара тялото да влезе в режим на енергийна пестеливост, така че нашата храна, колкото и да е оскъдна,  е по-вероятно да се съхрани като мазнина.

   

  За въпроси или консултации, свържете се с нас.